Voor gezinshuizen

Gezinshuizen en zeker de beschikbare plekken in gezinshuizen zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Platformgezinshuizen.nl heeft een kaart ontwikkeld waarop ieder gezinshuis zich kan aanmelden.

Zowel gezinshuizen in loondienst, onderaannemers, franchise en zelfstandige gezinshuizen zijn welkom.

Middels een gekleurde marker op de kaart is er direct te zien of er wel of geen plekken beschikbaar zijn. Als gezinshuis kan je zelf je vermelding op de kaart beheren. Je geeft hier o.a. in aan of er wel of geen plekken beschikbaar zijn. Verwijzers kunnen direct met het gezinshuis of de intaker contact opnemen om een eventuele plaatsing te bespreken.Ook verwijzers kunnen een oproep op het platform plaatsen, voor wanneer zij opzoek zijn naar een plek in een gezinshuis. Oproepen zijn alleen te zien voor ingelogde gezinshuizen en verwijzers en worden desgewenst in de besloten WhatsApp-groep gedeeld, uiteraard zijn de cliënt gegevens hierbij anoniem. Er kan dan direct contact met de verwijzer worden gelegd, zonder tussenkomst van het platform.

Nb:

Platform Gezinshuizen biedt verwijzers de ruimte om plaatsingsverzoeken te doen en deze te laten delen binnen de App-groep. Daarnaast kan ieder gezinshuis zich op de kaart aanmelden en aangeven of er vrije plekken beschikbaar zijn. Verwijzers en gezinshuizen kunnen direct contact met elkaar opnemen. De gezinshuizen en verwijzers onderling zijn zelf verantwoordelijk voor de matching en plaatsing. Platform Gezinshuizen maakt enkel vraag en aanbod zichtbaar.

Hoe werkt het?

Meld je aan op de kaart

Vul het web formulier 'aanmelden gezinshuis' in.

Belangrijk: vul een gelding email adres in en maak onder aan de pagina een wachtwoord aan.

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Platformgezinshuizen.nl sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met: het gebruik van deze website en/ of het gebruik van informatie van deze website. De op de kaart weergegeven gezinshuizen, hebben deze data zelf aangeleverd, mochten er gegevens niet correct zijn weergegevens dan kan hierover contact worden opgenomen met info@platformgezinshuizen.nl