Informatie voor gezinshuizen

Platform Gezinshuizen helpt verwijzers met het vinden van een plek in een gezinshuis. Verwijzers kunnen zelf een gezinshuis benaderen, op de kaart is met een blauwe, danwel groene marker aangegeven, of het gezinshuis een plek vrij heeft.

Ook is het voor verijzers mogelijk om een oproep te plaatsen via het Platform. De oproep is zichtbaar voor ingelogde gezinshuizen en wordt, indien aangevinkt, gedeeld in de bijbehorende app-groep.

Reacties & matching

Platform Gezinshuizen brengt verwijzers en gezinshuizen bij elkaar. Gezinshuizen reageren zelf op een oproep, hier zit het platform niet meer tussen. Verwijzer en gezinshuis zijn samen verantwoordelijk voor de matching.

Hoe werkt het?

Vul het web formulier 'aanmelden gezinshuis' in.

Belangrijk: vul een gelding email adres in en maak onder aan de pagina een wachtwoord aan.

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Platformgezinshuizen.nl sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met: het gebruik van deze website en/ of het gebruik van informatie van deze website. De op de kaart weergegeven gezinshuizen, hebben deze data zelf aangeleverd, mochten er gegevens niet correct zijn weergegevens dan kan hierover contact worden opgenomen met info@platformgezinshuizen.nl

Image