Voor verwijzers

Beschikbare plekken in gezinshuizen zijn niet altijd even makkelijk te vinden. Platformgezinshuizen.nl heeft een kaart ontwikkeld waarop ieder gezinshuis zich kan aanmelden.

Middels een gekleurde marker op de kaart is er direct te zien of er wel of geen plekken beschikbaar zijn. Er kan direct met het gezinshuis of de betreffende intaker contact worden gelegd.Zelf als verwijzer een oproep plaatsen, wanneer je een plek zoekt in een gezinshuis, dat kan ook. Zie hier naast, hoe dat in zijn werk gaat. Oproepen zijn alleen te zien voor ingelogde gezinshuizen en verwijzers en worden desgewenst in de besloten WhatsApp-groep gedeeld, uiteraard zijn de cliënt gegevens hierbij anoniem.

Nb:

Platform Gezinshuizen biedt verwijzers de ruimte om plaatsingsverzoeken te doen en deze te laten delen binnen de App-groep. Daarnaast kan ieder gezinshuis zich op de kaart aanmelden en aangeven of er vrije plekken beschikbaar zijn. Verwijzers en gezinshuizen kunnen direct contact met elkaar opnemen. De gezinshuizen en verwijzers onderling zijn zelf verantwoordelijk voor de matching en plaatsing. Platform Gezinshuizen maakt enkel vraag en aanbod zichtbaar.

Hoe werkt het?

Plaatsen oproep voor plaatsing

Vul het web formulier 'oproep voor plaatsing' in.

Goedkeuring en publicatie oproep
Whatsapp-groep
Automatische verwijdering
Wijzigen of verwijderen